Διακρίσεις

Γενική Παρουσίαση

The Legal 500

Η σειρά Legal 500, που δημοσιεύεται  εδώ και 20 χρόνια, παρέχει έγκυρες αξιολογήσεις για τις νομικές υπηρεσίες βασισμένες σε εκτιμήσεις πελατών αλλά και στις πληροφορίες που παρέχουν τα δικηγορικά γραφεία. Η εταιρία μας από το 2005 μέχρι σήμερα βρίσκεται σταθερά πρώτη στις αξιολογήσεις σε πολλούς τομείς δικαίου.

Chambers

To Chambers για πάνω από 20 χρόνια δημοσιεύει αξιολογήσεις και ευρετήρια νομικών υπηρεσιών βασισμένο σε συνεντεύξεις από ανεξάρτητους αξιολογητές.

Best Lawyers

Εδώ και 30 χρόνια το Best Lawyers δημοσιεύει οδηγό νομικών υπηρεσιών για τις κορυφαίες δικηγορικές εταιρίες στον κόσμο. Σήμερα, δημοσιεύει αξιολογήσεις για πάνω από 65 χώρες παγκοσμίως.

IAM Patent 1000

Το περιοδικό IAM Patent 1000 ειδικεύεται στη βιομηχανική ιδιοκτησία με έμφαση στα Διπλώματα Ευρεσιτεχνίας. Δημοσιεύει αξιολογήσεις για τους κορυφαίους δικηγόρους στον συγκεκριμένο κλάδο δικαίου με αποτέλεσμα να θεωρείται σήμερα το πιο αξιόπιστο περιοδικό στη Βιομηχανική Ιδιοκτησία παγκοσμίως.

Managing Intellectual Property (MIP) 

Η δικτυακή πύλη Managing Intellectual Property λειτουργεί από το 1990 και είναι η βασική πηγή αναλύσεων και ειδήσεων σχετικά με την πνευματική και βιομηχανική ιδιοκτησία διεθνώς. Δημοσιεύει αναλύσεις και ρεπορτάζ σχετικά με μεγάλες δίκες, νομολογία και αποφάσεις δικαστηρίων κλπ.

Acquisition International

Το Acquisition International είναι ένα μηνιαίο περιοδικό με δημοσιεύσεις για τις εξελίξεις στον επιχειρηματικό κόσμο.

Media Law International

Αποκλειστικός Οδηγός για τις κορυφαίες δικηγορικές εταιρίες στο Δίκαιο Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας και Διαφήμισης παγκοσμίως. Οι εκδόσεις περιλαμβάνουν αναλυτικούς οδηγούς και αξιολογήσεις των υπηρεσιών που παρέχουν οι δικηγορικές εταιρίες σε 40 δικαιοδοσίες. 

ACQ Global Awards

Το ACQ απευθύνεται σε στελέχη πολυεθνικών επιχειρήσεων και διεθνών επιχειρηματικών ομίλων. Το περιοδικό διανέμεται σε 106.000 συνδρομητές παγκοσμίως.

LMG Europe – Women in Business Law

Ετήσια έρευνα για τις πολιτικές προώθησης των γυναικών στη δικηγορία και βράβευση όσων ξεχωρίζουν για τα κατορθώματά τους στην επαγγελματική αρένα.

Corporate LiveWire

Η κοινότητα Corporate LiveWire παρέχει πληροφορίες σε ιδιώτες και επιχειρήσεις του χρηματοοικονομικού τομέα σχετικά με τις τελευταίες οικονομικές εξελίξεις παγκοσμίως. Προσφέρει στους αναγνώστες τακτική ενημέρωση σε σχέση με τις διεθνείς αγορές, εταιρικές συγχωνεύσεις και τη νομοθεσία που αφορά τις εν λόγω ενέργειες.

World Tax/the Tax Directors Handbook

Which Lawyer

European Legal Business

European Legal Experts in Greece