Γενική Παρουσίαση

Η εταιρία μας, από την ίδρυσή της μέχρι και σήμερα, κατατάσσεται από τον διακεκριμένο οίκο αξιολόγησης ποιότητας δικηγορικών υπηρεσιών «Legal 500» μεταξύ των κορυφαίων ελληνικών δικηγορικών εταιριών. Πρόσφατα, η εταιρία μας συγκαταλέγεται πλέον και στον διεθνούς αναγνώρισης νομικό οδηγό «Chambers». Οι σχετικές αξιολογήσεις, μας τοποθετούν στην κορυφή για τον τομέα της Πνευματικής και Βιομηχανικής ιδιοκτησίας καθώς και στην Δικαστική Επίλυση Διαφορών, ενώ αξιοσημείωτη είναι η εμπειρία μας στη διαχείριση υποθέσεων Εμπορικού / Εταιρικού Δικαίου, Δικαίου Ανταγωνισμού, Ηλεκτρονικού Εμπορίου, Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, Ευρωπαϊκού Κοινοτικού Δικαίου, Ακινήτων και Κατασκευών.Tο διακεκριμένο περιοδικό «Acquisition International M & A» μας απένειμε το βραβείο «Καλύτερη Δικηγορική Εταιρία για το Δίκαιο της Διαφήμισης».

Οι εταίροι Κρίτων Μεταξόπουλος, Βίβιαν Βασιλοπούλου και Ειρήνη Δαρούσου είναι διεθνώς αναγνωρισμένοι νομικοί σύμβουλοι από τον οδηγό «European Legal Experts», ενώ ο Αμερικάνικος νομικός οίκος αξιολόγησης «Best Lawyers» κατατάσσει τον Διαχειριστή και Εταίρο Κρίτωνα Μεταξόπουλο ως τον κορυφαίο Έλληνα Δικηγόρο στην Πνευματική Ιδιοκτησία και από κοινού με την Βίβιαν Βασιλοπούλου, μεταξύ των κορυφαίων στην Δικαστική Επίλυση Διαφορών. Η Ειρήνη Δαρούσου, αναγνωρίζεται από το «Best Laywers» στον τομέα της Πνευματικής και Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας και ο συνεργάτης μας Αστέριος Σύσιλας στο δίκαιο της Διαφήμισης.

Πρόσφατα, το εξειδικευμένο περιοδικό στα θέματα Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας “IAM Magazine Patent 1000”, αξιολογεί την εταιρία μας ως κορυφαία σε υποθέσεις Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας και κατατάσσει τους εταίρους Κρίτωνα Μεταξόπουλο και Ειρήνη Δαρούσου στους καλύτερους Έλληνες δικηγόρους του κλάδου, αναγνωρίζοντας με αυτό τον τρόπο τις πρόσφατες επιτυχίες μας σε αυτό τον κλάδο, όσον αφορά την δικαστική αμφισβήτηση Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας ισχυρότατων πολυεθνικών Ομίλων σε Ελλάδα και Γερμανία.