Καλώς ήλθατε

Η εταιρία μας, ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1955 από τον Άγι Μεταξόπουλο. Από τα πρώτα του βήματα το «Δικηγορικό Γραφείο Α. Μεταξόπουλου» καθιερώθηκε ως το πλέον εξειδικευμένο στην Ελλάδα σε θέματα δίκαιου πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας και στο δίκαιο της βιομηχανίας του θεάματος, της διαφήμισης και των MME. Το 2005 πήρε τη σημερινή της μορφή και σήμερα έχει 3 εταίρους, τους Κρίτωνα Μεταξόπουλο, Ειρήνη Δαρούσου και Βίβιαν Βασιλοπούλου.

Η εταιρία αναπτύχθηκε με σταθερούς ρυθμούς στηρίζοντας τη διεύρυνσή της στην αξιοποίηση συνεργατών, που ουσιαστικά ξεκίνησαν την επαγγελματική τους σταδιοδρομία κοντά μας και αφομοίωσαν έτσι ευκολότερα τις αρχές και τη φιλοσοφία που διέπουν τη λειτουργία μας.
Σε εθνικό επίπεδο, η εταιρία υποστηρίζεται από ένα δίκτυο συνεργαζόμενων γραφείων και δικηγόρων σε όλη την Ελλάδα (Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ρόδο, Κρήτη), που προσφέρουν πλήρη υποστήριξη στους πελάτες μας.

Το «δυναμικό» της εταιρίας μας αριθμεί πλέον 7 μόνιμους συνεργάτες δικηγόρους, 3 εξωτερικούς συμβούλους (of counsels), ειδικευμένους σε θέματα ποινικού και διοικητικού δικαίου και έμπειρο διοικητικό προσωπικό τεσσάρων ατόμων ενώ επιπλέον διατηρεί μόνιμη συνεργασία με εξαιρετικού κύρους εταιρία φοροτεχνικών συμβούλων με αποτέλεσμα να θεωρείται μία «μεσαίου μεγέθους» εταιρία δικηγόρων για τα ελληνικά δεδομένα